Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Medewerkers van Skodora in drive-thru
  • 23 januari 2024
  • 13:42

SkodoraMarketing2 minuten om te lezen
2 minuten om te lezen

Altijd dichtbij.. Skodora breidt uit naar Meppel

Het begon allemaal met de wens om de standaard in de kozijnenbranche te veranderen. Waarbij het niet alleen gaat om het produceren van kozijnen; maar om het bieden van een ervaring die naadloos aansluit op de behoeften van de bouwprofessional. Een totaaloplossing waar gemak en snelheid hand in hand gaan. Daarom bestel je op Skodora.nl eenvoudig via onze online configurator je maatwerk kozijnen en haal je deze 5 dagen later al af in Nederlands eerste kozijndrive-thru. Nu, een paar maanden na de lancering van Skodora, is het tijd voor de volgende stap: een allereerste uitbreiding naar de volgende locatie. Zodat we onze belofte ‘altijd dichtbij’ nog meer waarmaken.

Samen configureren met klant

De snelheid van de drive-thru, de beste service, persoonlijk advies en vaklui die dezelfde taal spreken als de klant: het komt allemaal terug in Heerenveen… en Meppel. Want Meppel is waar je binnenkort de volgende Skodora-locatie kunt vinden. Onze gloednieuwe kunststof kozijnenfabriek is daar inmiddels in aanbouw. En ook de drive-thru wordt gereedgemaakt, zodat je binnenkort via onze website ook deze locatie kunt aanvinken als jouw afhaalpunt.

Klant in drive-thru met Wietze

Net als in Heerenveen streven we ook in Meppel naar een 11. Deze uitbreiding betekent voor ons namelijk meer dan alleen een extra locatie: het is een belofte om nóg dichterbij te zijn, letterlijk en figuurlijk. Wij staan voor passie, vakmanschap en ongeëvenaarde betrokkenheid bij onze klanten. Daarom werken we vanzelfsprekend, ook in Meppel, alleen met mensen die verbondenheid voelen met het product en onze klant; de bouwprofessional. Want juist dat is de kracht van Skodora.

De vestiging in Meppel opent naar verwachting medio 2024. Wil je een seintje ontvangen wanneer Skodora Meppel wordt geopend? Volg ons dan op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe vestiging in Meppel, waar we je natuurlijk dezelfde passie en toewijding bieden die je van ons gewend bent.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora