Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora-drive-thru bus met aanhanger rijdt binnen
  • 20 september 2023
  • 13:56

SkodoraMarketing3 minuten om te lezen
3 minuten om te lezen

Skodora is live: eenvoudig online kozijnen bestellen en afhalen

We hangen de slingers op en de vlag mag uit: de virtuele deuren van Skodora.nl en de eerste kozijnendrive-thru van Nederland zijn geopend! Op Skodora.nl stel je eenvoudig de kunststof kozijnen samen die jij nodig hebt voor je bouwproject. In een paar klikken staat je bestelling al klaar en gaan wij direct aan de bak met het produceren van de kozijnen. Na slechts vijf dagen kun je je bestelling ophalen in onze drive-thru, en direct een gezellig bakkie doen in onze shop. Maar er is meer..

Bus rijdt door drive-thru 3

Snel én persoonlijk

Want ja, we zijn nu een ‘online kozijnenshop’. Maar we zijn veel meer dan dat. We hebben Skodora ontwikkeld omdat we begrijpen hoe kostbaar tijd is in de bouwsector. Voor jou. Op Skodora.nl bestel je als bouwprofessional daarom eenvoudig kunststof kozijnen voor je bouwproject. En dit hoef je niet alleen te doen. Je kiest bijvoorbeeld zelf welke kozijnen je nodig hebt en past deze aan naar de specifieke maten en eigenschappen van je project, of je maakt gebruik van de standaardinstellingen die onze adviseur Wietze al voor je klaar heeft gezet in de online configurator. Zo combineren we het snelle van online met het persoonlijke van een vast contactpersoon.

De website en configurator zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Je bladert gemakkelijk door ons assortiment van hoogwaardige kunststof kozijnen, bekijkt in een oogopslag de specificaties en kiest eenvoudig de gewenste afmetingen en materialen. De bestelprocedure is gestroomlijnd, en dankzij de intuïtieve interface is het voor iedereen toegankelijk.

Skodora kozijnen afhalen

Afhalen in onze drive-thru

Zo, je hebt besteld. En dan? Dan gaan wij meteen voor je aan de slag. Niet alleen in de fabriek, maar ook in onze drive-thru. Want dat is een van de onderscheidende aspecten van Skodora: onze drive-thru service. Dit innovatieve concept maakt het mogelijk om snel en efficiënt je bestelling op te halen. Geen gedoe meer met lange wachttijden of ingewikkelde afhaalprocedures. Geef simpelweg bij het bestellen aan wanneer je jouw kunststof kozijnen op komt halen en kom op dat tijdstip naar de drive-thru. Daar staat alles voor je klaar om in te laden. Je rijdt aan de ene kant van de loods naar binnen, wij laden je kozijnen in en je kunt direct weer naar buiten rijden. Zonder te hoeven draaien.

Vooraanzicht mannen van Skodora in drive-thru met bus

Wij staan voor je klaar

Bij Skodora geloven we in persoonlijke service. Ondanks dat het bestelproces volledig online is, staan we altijd voor je klaar. Op elk moment. Tijdens het bestellen bijvoorbeeld. Wil je even sparren voordat je definitief bestelt? Of gewoon even checken of je de juiste maten hebt ingevoerd? Je kunt ons mailen, appen of bellen, we kijken graag met je mee. Ook in de drive-thru staat ons team voor je klaar om de bestelling zorgvuldig aan je te overhandigen. Heb je een momentje de tijd, drink dan vooral even een kop koffie met ons of neem een kijkje in onze shop, vinden we gezellig!

Mijn Skodora en Skodora Pro

Om een bestelling aan te maken heb je een account nodig, die je eenvoudig zelf kunt aanmaken. In jouw Skodora-account heb je altijd het overzicht van jouw bestellingen en kan je je lopende orders in de gaten houden. Daarnaast spaar je punten die je voor gave cadeaus kunt inwisselen in onze online cadeaushop. Ben je vaste klant? Dan kom je in aanmerking voor Skodora Pro én spaar je nog meer en sneller jouw punten bij elkaar.

Maak een account aan

Ga naar de pagina

Meer over Skodora Pro

Wat is Skodora Pro?

Duurzaamheid en kwaliteit

Skodora streeft naar duurzaamheid en kwaliteit. De kozijnen maken wij op een verantwoorde manier van hoge kwaliteit kunststof, zodat ze lang meegaan. Soms tot wel 70 jaar! En als ze dan uiteindelijk vervangen worden, dan kunnen ze worden gerecycled. Zo dragen we bij aan een groenere bouwsector.

Ontdek het gemak van Skodora

Ontdek nu het gemak van kozijnen bestellen via Skodora. Vul je specificaties in onze online configurator in en klik op bestellen. Zo simpel is het. Daarna kun je je bestelling ophalen op het door jou uitgekozen moment. En dat is al vanaf vijf werkdagen. Liever eerst wat meer informatie of even sparren? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora