Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora drive-thru en profshop

Meld je aan voor de kennisdag

Dit is je kans om je kennis over kunststof kozijnen een flinke update te geven. Misschien denk je eraan om binnenkort voor de eerste keer bij Skodora te bestellen en wil je ons én onze producten graag beter leren kennen. Of wellicht ben je al klant bij ons, maar kun je nog wel wat extra kennis gebruiken. Hoe dan ook, je bent van harte welkom op 12 juli tussen 10:00 en 15:00 uur op onze speciale kennisdag, aan de Houtdraaier 5 in Heerenveen.

 

Dit kun je verwachten:

  • Meerdere demonstraties én workshops. Zoals het bepalen van maatvoering, montage van kunststof kozijnen, het gebruik van stelkozijnen én het stellen van ramen en deuren.
  • Een rondleiding door onze fabriek. We laten je zien hoe wij onze belofte van 5 dagen levertijd waarmaken.
  • En experts Philip, Wietze, Sander en Mario staan voor je klaar om je alles te vertellen over Skodora, het bestelproces en meer!

Kortom: dé kans om je kennis bij te spijkeren over kunststof kozijnen en Skodora. En het mooie? Het kost je helemaal niks!

Meld je hier aan

Meld je vóór 5 juli aan door onderstaand formulier in te vullen. Dan zien we je graag op 12 juli, bij Skodora in Heerenveen!

Wil je op de hoogte blijven van productupdates en aanbiedingen?
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora