Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH

Onderhoud

Nadat je hebt geïnvesteerd in een kunststof kozijn of deur, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van blijven genieten. Daarom bieden we bij Skodora een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten aan die speciaal zijn ontworpen om jouw investering langdurig te beschermen.
1 - 2 van 2 producten
Blaugelb kunststof reiniger PVC S10 UVA 1000 ml
Blaugelb Reiniger PVC-S10 UVA - 1000 ml
  • Blaugelb
  • Kleurloos
  • Fles
Blaugelb Reiniger PVC-S20 UVA – 1000 ml
Blaugelb Reiniger PVC-S20 UVA - 1000 ml
  • Blaugelb
  • Kleurloos
  • Fles
Niet gevonden wat je zocht? Vraag een maatwerk offerte aan! Offerte aanvragen
Wij helpen jou verder

<p>Kom je niet helemaal uit de configurator, staat de door jouw gewenste configuratie er niet tussen staat of heb je specifieke wensen? Geen probleem! We helpen je graag. Vraag een offerte aan en wij maken een ontwerp op maat.</p>

Hoe onderhoud ik mijn kunststof kozijnen?

Het onderhoud van kunststof kozijnen is eenvoudig en vereist niet veel tijd en inspanning. Reinig zowel de binnen- als de buitenkant van de kozijnen één of twee keer per jaar om te voorkomen dat schurend of bijtend vuil zich aan de kozijnen hecht en het oppervlak beschadigt. Maak hiervoor gebruik van een zachte doek, kunststof reiniger en warm water. Verwijder stof, vuil en eventuele vlekken zachtjes en vergeet daarbij de hoeken en onderste randen niet.

Let op: vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen of harde borstels, om krassen te voorkomen.

Onderhoud van bewegende delen

Om de soepele werking van je kunststof ramen en deuren te behouden, is het op zijn tijd belangrijk om de bewegende delen, zoals scharnieren en sloten, te controleren en indien nodig te smeren. Gebruik een geschikt smeermiddel dat geen vet bevat en breng dit aan volgens de instructies van de fabrikant. Beweeg de delen meerdere keren om het smeermiddel te verdelen en veeg overtollig smeermiddel af. Door dit eenvoudige onderhoud zorg je ervoor dat je kozijnen optimaal blijven functioneren en voorkom je slijtage.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora