Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Bus rijdt door drive-thru 3
  • 7 februari 2024
  • 16:00

SkodoraMarketing2 minuten om te lezen
2 minuten om te lezen

Ontdek onze nieuwe voordeuren

Bij het samenstellen van een voordeur houden mensen vaak rekening met meerdere wensen. Denk aan veiligheid, zo onderhoudsvrij mogelijk en natuurlijk de uitstraling. Daarom hebben we bij Skodora verschillende nieuwe modellen kunststof voordeuren aan ons assortiment toegevoegd, die je volledig op maat én naar eigen smaak kunt samenstellen dankzij onze handige configurator. Of je klant nu op zoek is naar klassiek, modern of iets daartussen. Bij Skodora vind je altijd een voordeur die voldoet aan alle wensen.

Voordeur Skodora Heeg

Voordeur Heeg

Dé voordeur voor de klant die houdt van zo veel mogelijk daglicht. Heeft je klant vragen over veiligheid? Geen zorgen! Elke voordeur wordt standaard voorzien van veiligheidsglas, in combinatie met Siegenia hang- en sluitwerk. Bovendien is het voor het creëren van extra privacy mogelijk om de deuren te voorzien van satijnglas.

 

kunststof voordeur model Heerenveen

Voordeur Heerenveen

Een voordeur met aan de linkerkant een paneel en een langwerpig glasvlak aan de rechterzijde. Geschikt voor zowel een moderne, klassieke als een landelijke woning en daardoor een populaire keuze.

 

 

kunststof voordeur met kozijn model Drachten

Voordeur Drachten

Voordeur Drachten komt met een paneel aan de linkerzijde en aan de rechterzijde drie glasvakken, die evenredig zijn verdeeld over de kunststof voordeur. Een luxe en tijdloos design.

 

 

kunststof voordeur model Grou

Voordeur Grou

Een voordeur die, net als voordeur Heeg, geschikt is voor het creëren van veel daglicht in een hal. Grou kenmerkt zich door het grote glasoppervlak dat is verdeeld in twee asymmetrische glasvakken. Wil je klant toch liever een van deze glasvakken vervangen voor een kunststof paneel? Geen enkel probleem. Voor elk type deur is dit per vak eenvoudig aan te passen in onze configurator.

kunststof voordeur model Leeuwarden

Voordeur Leeuwarden

Een voordeur voor de klant die houdt van een klassieke en toch moderne uitstraling. En is, net als al onze andere voordeuren, verkrijgbaar in verschillende kleuren en te voorzien van houtnerffoliie en HVL-verbinding.

 

 

kunststof voordeur model Sneek

Voordeur Sneek

Voordeur Sneek is verdeeld in 3 gelijke glasvlakken, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Een populaire keuze voor liefhebbers van een modern design.

 

 

kunststof voordeur model Joure

Voordeur Joure

Voordeur Joure is standaard uitgevoerd met 4 panelen, waaronder een glasvak in het midden. Een echte klassieker als je het ons vraagt. Geschikt voor elk type woning.

 

 

Stel samen en bestel!

Alle type voordeuren zijn volledig op maat te bestellen, met de gewenste kleur en het type glas. Bij Skodora passen we standaard veiligheidsglas toe en maak je een keuze tussen HR++ dubbel glas, HR+++ triple glas óf satijnglas voor extra privacy. Bovendien kun je voor elk vak zelfs kiezen voor een kunststof paneel in plaats van glas. Wil je klant het kunststof kozijn met voordeur laten lijken op een hout? Kies dan voor een houtnerffolie en/of een HVL-verbinding.

 

Heb jij vragen, specifieke wensen of hulp nodig bij het samenstellen van een kunststof voordeur? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora