Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen waar en wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH

Montagemateriaal

Bij het plaatsen van kunststof kozijnen is het juiste montagemateriaal essentieel. Bij Skodora vind je alles wat je nodig hebt voor een vakkundige en veilige installatie van jouw kunststof kozijnen. Wij geloven dat het juiste montagemateriaal een groot verschil kan maken in de prestaties en duurzaamheid van jouw ramen en deuren. Daarom kun je erop vertrouwen dat onze montagematerialen een solide basis vormen voor jouw project.
Rotec SDS+ Hamerboor ø 6 X 160
Boren en zaagbladenBoren en zaagbladen
v.a. 
3
23
Den Braven Zwaluw compressieband BG1
CompribandLucht- en waterdicht bouwen
v.a. 
6
53
zwaluw Den Braven purpistool
GereedschappenGereedschappen voor het plaatsen van kunststof kozijnen
v.a. 
10
00
kozijnschroeven Smart met cilinderkop
KozijnschroevenVind de juiste kozijnschroeven voor jouw project
v.a. 
4
20
Zwaluw Den Braven Flex-Foam PU schuim 750ml
Lijmen en kittenOnder andere acrylaat, siliconen, high tack en PUR
v.a. 
6
53
Blaugelb kunststof reiniger PVC S10 UVA 1000 ml
OnderhoudOnderhoudsmiddelen
v.a. 
8
61
Skodora shop montagemateriaal Wietze

Breed assortiment montagemateriaal

Bij het plaatsen van kunststof kozijnen is het juiste gereedschap, montagemateriaal en accessoires van essentieel belang. Bij Skodora begrijpen we het belang van betrouwbaar en hoogwaardig montagemateriaal, daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan montagematerialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Philip op kantoor aan telefoon met Wietze ernaast

Alleen de beste kwaliteit

Bij Skodora bieden we een uitgebreid assortiment aan montagemateriaal en gereedschappen van hoge kwaliteit, waarmee je jouw project tot in de puntjes kunt afronden. Onze montagematerialen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. We begrijpen dat kwaliteit essentieel is voor een veilige en duurzame constructie. Daarom streven we ernaar om alleen producten van gerenommeerde merken en leveranciers aan te bieden.

Compriband

Compriband, ook wel zwelband genoemd, is essentieel voor het luchtdicht en waterdicht plaatsen van kozijnen. Het is een voorgecomprimeerde band die na aanbrengen uitzet totdat de ruimte eromheen volledig is gevuld. Compriband zorgt voor een luchtdichte en waterdichte afdichting, waardoor warmteverlies en tocht worden geminimaliseerd. Bovendien verbetert compriband de geluidsisolatie, waardoor geluid van buitenaf wordt verminderd en je kunt genieten van een rustige en comfortabele leefomgeving.

Lijmen en kitten

Bij Skodora bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige lijmen en kitten die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Onze lijmen zijn speciaal ontwikkeld om een sterke hechting te bieden en zorgen voor een langdurige en betrouwbare verbinding. Ze zijn bestand tegen verschillende omstandigheden, waaronder vocht, hitte en chemische invloeden, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Kozijnschroeven

Kozijnschroeven zijn onmisbaar bij het bevestigen van kozijnen en dragen bij aan een stevige en stabiele constructie. Bij Skodora bieden we een breed assortiment kozijnschroeven van hoge kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Onze kozijnschroeven zijn ontworpen om een optimale grip te bieden en zorgen voor een veilige en duurzame bevestiging van kunststof kozijnen.

Boren en zaagbladen

Bij Skodora bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige boren en zaagbladen die garant staan voor nauwkeurigheid en efficiëntie. Onze boren zijn speciaal ontworpen om moeiteloos door verschillende materialen te boren, zoals steen, hout en kunststof. Daarnaast bieden we een breed scala aan zaagbladen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om het zagen van stelkozijnen op maat of het verwijderen van oude kozijnen. Met onze zaagbladen klaar je de klus!

Stelkozijnen en afwerkprofielen

Stelkozijnen en afwerkprofielen zijn belangrijke componenten bij het plaatsen en afwerken van kozijnen. Stelkozijnen, ook wel bekend als montagelatten, vormen de basis voor het correct plaatsen en waterpas stellen van kozijnen. Ze zorgen voor een stabiele ondergrond waarop het kozijn stevig gemonteerd kan worden. Afwerkprofielen kunnen geplaatst worden nadat het kozijn is gemonteerd. Ze worden gebruikt voor de afwerking en een strak eindresultaat.

Vensterbanken

Bij Skodora bieden we een breed assortiment vensterbanken van hoogwaardige kwaliteit, die zorgen voor een mooie en duurzame afwerking van jouw ramen. Vensterbanken zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan de uitstraling van jouw woning. Onze vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Waterslagen

Naast vensterbanken bieden we ook een ruime selectie waterslagen, of raamdorpels, aan. Waterslagen zijn een soort vensterbanken voor buiten die aan de onderzijde van een raamkozijn worden geplaatst. Ze hebben als doel om regenwater af te voeren en zo te voorkomen dat vocht de spouwmuur binnendringt.

Gereedschappen

Het plaatsen van deuren en kozijnen vereist vakmanschap en het juiste gereedschap is daarbij essentieel. Bij Skodora hebben we hoogwaardige gereedschappen, die je helpen bij het probleemloos installeren van ramen en deuren. Ons uitgebreide assortiment aan gereedschappen biedt alles wat je nodig hebt om deze klus succesvol uit te voeren

Onderhoud van kunststof kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen en deuren staan bekend om hun onderhoudsvriendelijke karakter. Regelmatig schoonmaken is voldoende om de kwaliteit en levensduur van jouw kunststof deuren en kozijnen te waarborgen. Bij Skodora begrijpen we het belang van goed onderhoud en daarom bieden we een assortiment aan onderhoudsproducten en reinigingsmiddelen aan die speciaal zijn ontworpen voor kunststof kozijnen. Onze onderhoudsproducten helpen je om de duurzaamheid en uitstraling van je deuren en kozijnen te behouden, zodat ze er jarenlang als nieuw uitzien.

Hulp van onze professionals

Heb je vragen of wil je meer weten over het inmeten, plaatsen en onderhouden van kunststof kozijnen? In onze kennisbank delen onze professionals tips, advies en kennis. Kom je er niet uit? Onze professionals helpen je graag! Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Wat onze klanten vertellen

Bekijk alle reviews
9
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora