Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH

Kunststof voordeuren

Een kunststof voordeur inclusief kozijn stel je op maat samen bij Skodora. Met een uitgebreide keuze aan modellen stel in een aantal stappen jouw voordeur samen. Bekijk de mogelijkheden en stel jouw project samen of bestel direct!
1 - 3 van 3 producten
kunststof voordeur met kozijn model Drachten
Enkele voordeur
  • min 800 mm | max 1200 mm
  • min 1950 mm | max 2498 mm
kunststof voordeur model Drachten met zijlicht links
Voordeur met zijlicht links
  • min 1200 mm | max 2400 mm
  • min 1950 mm | max 2498 mm
kunststof voordeur model Drachten met zijlicht rechts
Voordeur met zijlicht rechts
  • min 1200 mm | max 2400 mm
  • min 1950 mm | max 2498 mm
Niet gevonden wat je zocht? Vraag een maatwerk offerte aan! Offerte aanvragen

Kunststof voordeuren

Een voordeur is de plek waar je mensen ontvangt en naar binnenlaat. Je wilt graag een voordeur die stijlvol is, onderhoudsvriendelijk en goed beveiligd. Bij Skodora vind je kunststof voordeuren die je op maat kunt samenstellen met onze handige configurator. Wij bieden keuze uit verschillende modellen, waardoor er altijd wel een voordeur is die voldoet aan jouw wensen en past bij de woning. Al vanaf 5 werkdagen af te halen bij een locatie bij jou in de buurt!

Kunststof voordeuren met zijlicht

In veel situaties is de opening in de gevel groter dan alleen de breedte van de voordeur. In dit geval is een zijlicht de perfecte oplossing. Het zijlicht, ofwel het raam naast de deur, laat natuurlijk licht binnenstromen. Je kunt zelf kiezen of het zijlicht aan de linker- of rechterkant van de kunststof voordeur komt.

Welke draairichting kies ik voor de voordeur?

Een voordeur draait altijd naar binnen. De voornaamste reden hiervoor is de veiligheid. Als iemand ongevraagd naar binnen wil, kun je de voordeur snel dichtduwen. Ook ben je minder kwetsbaar; de deur hoeft maar een klein stukje open om te kijken wie er voor de deur staat, waarbij de deur een soort van blokkade vormt.

Een binnendraaiende deur zorgt voor veiligheid en een welkom gevoel. Het naar binnen openen van de deur nodigt bezoekers uit om naar binnen te komen en dat creëert een hartelijk welkom!

Een voordeur draait naar binnen, maar dan heb je nog de keuze tussen linksdraaiend en rechtsdraaiend. Welke kies je? De stelregel is om de deur naar de muur open te laten draaien. Dit is het meest ruimte-efficiënt en de meeste woningen zijn hierop ingericht. Let op: in onze configurator zie je de kunststof voordeur met kozijn vanaf de buitenzijde.

Kunststof voordeuren met Gealan kozijnprofiel

Bij Skodora streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarom maken we gebruik van Gealan kozijnprofielen voor onze kunststof voordeuren. Gealan staat bekend om haar innovatieve en duurzame profielen, die zorgen voor uitstekende isolatie en langdurige prestaties. Met een Gealan kozijnprofiel kun je erop vertrouwen dat de voordeur van hoogwaardige kwaliteit is. Onze kunststof voordeuren bieden uitstekende inbraakwerendheid, isolatie en gaan lang mee.

Meer over kunststof kozijnen van Gealan.

Ruime keuze aan modellen

Bij Skodora begrijpen we dat elke woning uniek is en daarom bieden we een ruime keuze aan modellen voor kunststof voordeuren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling, een modern design, of iets daartussenin, we hebben de perfecte voordeur voor jou. Onze kunststof deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je je voordeur kunt aanpassen aan de woning en de gewenste stijl.

Geleverd inclusief hang- en sluitwerk

Onze kunststof voordeuren worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk van Siegenia. Standaard passen wij een knop toe aan de buitenzijde en deurkruk aan de binnenzijde. De kunststof voordeur voorzien wij van een meerpuntsluiting en cilinder met kerntrekbeveiliging. Stel je meerdere deuren samen in dezelfde bestelling, dan passen wij gelijksluitende cilinders toe waardoor alle deuren van de woning met dezelfde sleutel zijn te openen. Wel zo prettig!

Al het hang- en sluitwerk dat wij toepassen op onze kunststof deuren en kozijnen voldoet aan het SKG-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Kunststof voordeur inclusief glas

Bij Skodora bieden wij de mogelijkheid om de kunststof voordeur inclusief glas te bestellen. Je kunt bij het samenstellen kiezen voor HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas. Dit kan zowel helder glas als satijnglas zijn. Satijnglas is hierin veel gekozen, aangezien het wel lichtdoorlatend is, maar mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. Het enige nadeel is dat je van binnenuit ook niet naar buiten kunt kijken.

Wij passen bij onze voordeuren altijd tweezijdig gelaagd veiligheidsglas toe vanwege de kans op doorvallen en voor een betere inbraakwerendheid.

Vragen of hulp nodig?

Heb jij vragen, specifieke wensen of hulp nodig bij het samenstellen van een kunststof voordeur? Neem dan contact met ons op. De kozijnspecialisten van Skodora staan voor je klaar om je te helpen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora