Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora drive-thru en profshop

Over Skodora

Wij zijn Skodora. Online kozijnen, altijd dichtbij. Een gepassioneerd, lokaal familiebedrijf, bestaande uit pure vakmensen. Echte professionals die weten wat het beste is voor jouw klus en uit dezelfde klei gebakken zijn. Combineer dat met de wil om het bestellen van kunststof kozijnen voor bouwprofessionals simpeler te maken. Geef het een oranje tintje. En zie daar: Skodora in een notendop.

Skodora kozijnen afhalen
Skodora shop montagemateriaal Wietze met klant
Samen configureren

Waarom lopen zoveel bouwprofessionals er tegenaan dat het bestellen van kunststof kozijnen niet soepel verloopt? De wachttijden zijn lang en bovenal lijken kozijnaanbieders de bouwprofessional uit het oog te verliezen. Waarom kunnen we niet het beste van al deze werelden samenbrengen? De snelheid, de service, het persoonlijk advies, mensen die dezelfde taal spreken. Waar en wanneer jij maar wil. Bij Skodora geloven wij erin dat dit voor jou als vakman kan.

Hoe wij dit realiseren? Achter onze oranje schermen schuilt de drijvende kracht van KKFH. Een kunststof kozijnenfabriek die dankzij jarenlange ervaring weet waar de behoeften van de bouwprofessional liggen en nog belangrijker: hoe deze vervuld moeten worden.

Bekijk onze vestigingen

Bekijk de vestigingen

De Skodora drive-thru al gezien?

Bekijk de Drive-thru
Contactpersoon KKFH

Altijd dichtbij.. jou

Nee, we gaan je op deze pagina niet lastigvallen met hoe geweldig onze producten zijn. Want dat de kwaliteit goed moet zijn, dat is vanzelfsprekend. Wat ons écht uniek maakt is niet alleen hoe en wat we doen, maar vooral wie we zijn. Wij streven elke dag naar een 11 voor onze klant. We werken dan ook alleen met mensen die verbondenheid voelen met het product én de klant. Want ook dát is dichtbij. En dat merk je. We noemen je graag bij je voornaam en kennen jouw bedrijf en je projecten. Wil je even sparren voordat je definitief bestelt? Of gewoon even checken of je de juiste maten hebt ingevoerd? Stuur gewoon even een app’je naar Wietze of Philip. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Altijd dichtbij.. jouw klus

We zeiden het al. Online kozijnen, altijd dichtbij. Dat dragen we uit in de breedste zin van het woord. We zijn niet alleen dichtbij door wie we zijn, maar ook door letterlijk dichtbij de klant te zijn. Zo helpen vakmensen uit jouw eigen omgeving je en produceren we jouw bestelling in onze eigen fabriek, bij jou in de buurt. Wij zijn dus geen handelshuis of platform. Hierdoor behalen we de kwaliteit en snelheid waar jij als bouwprofessional naar verlangt: want vanaf 5 dagen is jouw bestelling al af te halen in onze drive-thru. Heb je nog een momentje de tijd? Haal dan nog even de laatste benodigdheden in onze shop. Of drink vooral nog even een kop koffie met ons. Vinden we gezellig.

Kunststof Gealan kozijnen in fabriek met Chris

Zien we je snel?

Kortom, wij zijn er voor jou. Jouw vaste partner waar je op kunt bouwen. Iemand die rekening houdt met jouw wensen. Jouw passie deelt. Ongeëvenaard betrokken is. En bovendien, altijd dichtbij is. Zien we je snel?

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora