Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Samen configureren met klant

Offerte aanvragen

Via onze configurator stel je dankzij verschillende productopties eenvoudig al je maatwerk kunststof kozijnen samen. Bovendien blijven we ons aanbod doorontwikkelen, zodat we jou óók in de toekomst blijven voorzien van kozijnen die aansluiten bij jouw wensen. Maar kom je er toch achter dat de door jouw gewenste configuratie er niet tussen staat of heb je specifieke wensen? Geen probleem! We helpen je graag.

Bel ons, kom gerust langs of vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een maatwerk offerte aan van jouw wensen. Wij brengen binnen 48 uur een passende offerte uit.

Waarvoor wil je een offerte ontvangen?

In 3 simpele stappen van offerte naar opdracht

Het proces is erg simpel. Via ons formulier vraag je eenvoudig een maatwerk offerte aan voor jouw kunststof kozijnen. Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij je aanvraag in behandeling, als wij nog vragen hebben dan nemen we contact met je op. Vervolgens ontvang je van ons een offerte in je mailbox met een werktekening en prijs. Wil je de offerte graag door laten gaan? Dan kun je inloggen op jouw account en daar akkoord geven op de offerte en afrekenen. Je geeft zelf aan waar en wanneer je jouw bestelling op wilt halen bij een vestiging bij jou in de buurt!

Kom je er niet uit of heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag met al jouw vragen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail en Whatsapp of kom gewoon even langs wanneer het jou uitkomt.

Gealan kunststof kozijn met folie in fabriek

Gealan kozijnen van de beste kwaliteit

Al onze kunststof kozijnen worden gemaakt met het S9000 NL base kozijnprofiel van Gealan zodat jij zeker bent van de beste kwaliteit. Onze Gealan kunststof kozijnen zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam. Door het drie dichtingen systeem wordt uitstekende prestaties behaald op gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Met het slanke ontwerp en de ruime keuze in kleuren en folies is er altijd een ontwerp die aansluit bij jouw klus. Meer weten over onze Gealan kozijnen? Bekijk dan de informatie in onze kennisbank!

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora