Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Bestel snel voor de bouwvak
1 minuut om te lezen

Wat zijn de betaalmethoden?

Bij Skodora kun je op een aantal manieren betalen.

1. Betalen via iDEAL

iDEAL is een van de snelste betalingsmogelijkheden. Na de betaling via iDEAL ontvang je digitaal de factuur in je mail en in je account. En wij gaan direct aan de slag met de productie van jouw kunststof kozijnen.

2. Betalen met creditcard

Betalen met creditcard? Wij accepteren creditcards met Mastercard-, Visa, American Express en Maestro-symbool.
Alle transacties worden beveiligd voor jouw veiligheid.*
Het bedrag wordt direct van je creditcard gedebiteerd zodra we jouw bestelling hebben verwerkt.**

*Meer informatie over betalen met creditcard lees je in ons Privacybeleid.
**Als je creditcardaankoop is goedgekeurd, wordt het geld meteen gereserveerd en ontvang je een bevestiging per e-mail. Zodra we jouw bestelling verwerken, wordt het bedrag gedebiteerd. Als je artikelen terugbrengt, wordt het betreffende bedrag op je kaart teruggeboekt. Als de transactie niet wordt aanvaard, annuleren we jouw bestelling. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardmaatschappij.

3. Betalen via Klarna

Betaal direct of achteraf via Klarna. Kies bij het afrekenen voor Klarna en plaats je bestelling zonder pas of reader. Als het de eerste keer is dat je met Klarna betaalt, vul je je IBAN in. Vanaf de tweede keer is je aankoop binnen een paar seconden afgerond. Je kiest tussen direct of achteraf betalen. In het geval van achteraf betalen, betaal je binnen 30 dagen nadat je je bestelling hebt opgehaald. Achteraf betalen kan tot € 5000,-.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora