Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora-drive-thru bus met aanhanger rijdt binnen
2 minuten om te lezen

Drive-thru

Bij Skodora hebben we een unieke en handige manier om jouw kunststof kozijnen op te halen, namelijk de Skodora drive-thru. Met deze innovatieve service kun je jouw online bestelde kozijnen snel en eenvoudig afhalen bij een vestiging bij jou in de buurt. Je hoeft er niet eens je auto of bus voor uit te stappen. Al zouden we dat natuurlijk wel leuk vinden.

Het bestellen van je kozijnen

Een ritje door onze drive-thru maken? Je kunt je kunststof kozijnen eenvoudig bestellen via onze website. Kies het gewenste model, de kleur en andere specificaties volgens de behoeften van jouw klant.

Tijdens het bestelproces kun je naast een vestiging een geschikte dag en tijdslot kiezen voor het afhalen van de kozijnen. En dit is al vanaf 5 werkdagen! We bieden verschillende tijdsblokken aan, zodat er altijd een moment tussen zit dat jou goed uitkomt.

Bus rijdt door drive-thru 3

Het gemak van onze drive-thru

Op de afgesproken dag en tijd ga je naar de drive-thru bij jou in de buurt. Rijd onder de Skodora boog door en je komt binnen in onze drive-thru. Daar is het niet lang zoeken naar jouw bestelling, want deze staat al voor je klaar. De kozijnen zijn op een bok geplaatst en klaar om ingeladen te worden.

Wij zullen jouw bestelde kunststof kozijnen zorgvuldig in of op je voertuig laden. We adviseren je om met een aanhanger te komen, aangezien we de bok daar snel op kunnen tillen. We zorgen ervoor dat alles stevig is vastgezet en klaar is voor transport, ongeacht het vervoermiddel.

Zodra jouw kozijnen veilig en snel zijn geladen, kun je de drive-thru verlaten en je reis voortzetten naar jouw klant.

Zin in een bakje of montagemateriaal nodig?

Langer de tijd tijdens het afhalen van je bestelling? Er zijn voldoende plekken om te parkeren. Loop dus gerust even bij ons binnen om een bakje koffie te doen of een kijkje te nemen in onze shop. Hier is allerlei montagemateriaal te vinden dat handig is voor het plaatsen van de kunststof kozijnen. Een nieuwe bestelling plaatsen of het assortiment bekijken kan natuurlijk ook. Er staat altijd iemand voor je klaar om het bestelproces of eventuele vragen met je te bespreken.

Skodora kozijnen laden op aanhanger
Skodora shop montagemateriaal Wietze
Klant rijdt door drive-thru onder boog

Tot snel in onze drive-thru

De drive-thru is ontworpen om jouw afhaalmoment snel, gemakkelijk en efficiënt te maken. Of je nu een druk schema hebt of gewoon het gemak van de drive-thru service waardeert, bij Skodora staan we voor je klaar om jouw kozijnen op de gewenste manier af te leveren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze drive-thru en je te voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen en eventueel advies voor jouw project. Tot snel!

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen in de drive-thru?

Je bestelling is vanaf 5 werkdagen af te halen bij de door jouw gekozen drive-thru.

Hoe lang duurt het afhalen van mijn bestelling?

Het ophalen in de drive-thru duurt maximaal een kwartier, afhankelijk van de grootte van je bestelling. Mocht je langer de tijd hebben, bezoek dan gerust onze shop, kom een kop koffie drinken, of stel een vraag.

Moet ik mijn bestelling zelf inladen?

Nee, dat hoeft niet. Onze chauffeur plaatst jouw bestelling van tevoren op een bok en laadt deze voor jou in. Kun jij even lekker achterover leunen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora