Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH

Compriband

Bij het plaatsen van kunststof kozijnen is compriband een uitstekende oplossing om de aansluiting met de muur lucht- en waterdicht af te dichten. Met compriband zorg je voor isolatie en bescherming tegen weersinvloeden. Het minimaliseert warmteverlies, vermindert geluidsoverdracht en houdt vocht buiten de deur. Bekijk het aanbod en bestel!
1 - 2 van 2 producten
Den Braven Compriband - 10 X 15 mm
Den Braven Compriband - 10 X 15 mm
  • Zwaluw Den Braven
  • Antraciet
  • Rol
Den Braven Compriband – 20 X 20 mm
Den Braven Compriband - 20 X 20 mm
  • Zwaluw Den Braven
  • Antraciet
  • Rol
Niet gevonden wat je zocht? Vraag een maatwerk offerte aan! Offerte aanvragen

Compriband: alles wat je moet weten

Op zoek naar een effectieve oplossing om je kozijnen goed te isoleren en regendicht te maken? Ontdek de voordelen van compriband, ook wel bekend als zwelband, afdichtingsband en cocoband. Bij Skodora bieden we een breed assortiment compribanden van hoogwaardige kwaliteit. De voorgecomprimeerde band zet uit na het aanbrengen. Door het uitzetten van de band worden ruimtes gedicht. Deze eigenschap maakt compriband ideaal voor het afdichten van voegen en naden tussen bijvoorbeeld een kozijn en muur.

Verschillende diktes

Zwelband is te verkrijgen in verschillende diktes en breedtes en het is belangrijk om de juiste bandafmeting te kiezen.  Welke dikte en breedte geschikt is voor jouw toepassing is afhankelijk van de voegbreedte en de voegdiepte.  De formaten 10 x 15 mm en 20 x 20 mm zijn het meest gebruikt.

De voordelen van compriband

Met het gebruik van Compriband zorg je voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Het materiaal vult effectief de ruimte tussen kozijnen, ramen, deuren en bewegingsvoegen, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en geluidsoverdracht wordt verminderd. Dit draagt niet alleen bij aan een comfortabel binnenklimaat, maar leidt ook tot energiebesparing. Daarnaast biedt compriband een betrouwbare afdichting tegen weersinvloeden. Het materiaal vermindert het risico op lekkages en schimmelvorming, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en kwaliteit van je constructie. Een bijkomend voordeel van compriband is de eenvoudige verwerking ervan. Dankzij de zelfklevende zijde kan het gemakkelijk worden aangebracht en hecht het stevig aan de gewenste oppervlakken.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora