Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora-drive-thru bus met aanhanger rijdt binnen
2 minuten om te lezen

Bokkensysteem

Kom alles te weten over het bokkensysteem van Skodora: jouw betrouwbare metgezel voor het vervoeren van kozijnen. Je bestelde kozijnen worden altijd op een handige houten bok geleverd. Onze chauffeurs tillen de bok met de nieuwe kozijnen voor je op met een heftruck, zetten ze stevig vast en jij kunt direct weer verder met je project. Dat alles binnen een paar minuten. Als je je koffie dan al op hebt tenminste ;-).

Het makkelijkste vervoermiddel

Kom met een aanhanger, zodat wij jouw kozijnen daar veilig, snel én eenvoudig met bok en al in kunnen plaatsen. Als je met een busje komt, moeten we de kozijnen namelijk van de bok halen en dat kost iets meer tijd. Lukt het niet om met een aanhanger te komen? Ook dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je jouw bestelling snel en veilig kan meenemen.

Skodora kozijnen laden op aanhanger

De kosten van een bok

De bokken zijn eigendom van Skodora en we vragen hiervoor eenmalig een bedrag van € 50,-. Dit bedrag wordt bij de totaalprijs opgeteld. Maar maak je geen zorgen, zodra je de bok weer bij ons inlevert, restitueren we het bedrag als tegoed in je eigen Skodora-account. Plaats je een nieuwe bestelling? Dan compenseren we dit bedrag met je tegoed. Dit betekent dat je bij je volgende order niet nogmaals € 50,- voor de bok hoeft te betalen.

Terugstorting in je Skodora-account

Wat gebeurt er als je de bok niet meer nodig hebt en je op dit moment ook geen nieuwe bestelling plaatst? Ook dan krijg je het bedrag van € 50,- online gerestitueerd in je Skodora-account als tegoed wanneer je de bok bij de drive-thru inlevert. Dit tegoed wordt vervolgens weer automatisch gebruikt voor een bok bij een nieuwe bestelling. Het tegoed is niet in de vorm van een korting te gebruiken.

Skodora kozijnen afhalen
Skodora Wietze met klant
Skodora kozijnen van deuren in fabriekshal

Waarom dit bokkensysteem met houten bokken?

Bij Skodora hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Mede daarom stimuleren we het hergebruik van bokken. Daarnaast zijn onze bokken bewust van hout gemaakt: veilig, stevig en duurzaam.

Vragen over ons bokkensysteem?

Het bokkensysteem van Skodora is ontworpen om jou als klant te ondersteunen en je werk gemakkelijker te maken. Als klant van Skodora profiteer je altijd van ons bokkensysteem en ervaar je zelf de efficiëntie. Heb je nog vragen? We staan altijd voor je klaar om je te helpen, dus aarzel niet om ons te bellen of een appje te sturen als je meer wil weten.

Veelgestelde vragen

Wat is het bokkensysteem?

Het bokkensysteem van Skodora houdt in dat jouw kozijnen altijd op een houten bok geleverd worden. Hier hoef je zelf dus niet voor te zorgen.

Kost een bok geld?

Voor de bok betaal je eenmalig € 50,- bij je eerste bestelling. Deze kosten worden online gerestitueerd in je Skodora-account wanneer je de bok weer inlevert. Zo hoef je bij je volgende bestelling niet weer € 50,-  te betalen voor het lenen van de bok.

Ik heb een nieuwe bestelling geplaatst. Moet ik weer betalen voor een nieuwe bok?

Als je de bok van een eerdere bestelling terugbrengt, dan hoef je niet opnieuw te betalen voor een nieuwe bok. Het inleveren kan bij het ophalen van je nieuwe bestelling, maar je mag de bok ook eerder een keer langsbrengen. Drinken we meteen een bakkie koffie, vinden we gezellig!

Ik breng de bok terug, maar hoef momenteel geen nieuwe kozijnen. Wat gebeurt er met mijn betaalde € 50,-?

Als je de bok terugbrengt zonder dat je nieuwe kozijnen ophaalt, dan krijg je de betaalde € 50,- gerestitueerd in de vorm van een tegoed in je Skodora-account. Dit tegoed wordt bij een volgende bestelling automatisch verrekend met een nieuwe bok waarop jouw bestelling vervoerd wordt. Dit hoeft niet meteen te zijn, je tegoed blijft gewoon geldig.

Kan ik van het tegoed ook andere artikelen kopen met korting?

Nee, je tegoed is niet inwisselbaar voor korting op producten. Het kan alleen worden gebruikt voor het huren van de bok.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora