Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Jouw eerste keer bestellen bij Skodora

Jouw eerste keer.. bij Skodora

Je eerste keer; dat is altijd spannend. Klamme handjes. De zenuwen gieren door je lichaam. En de vragen: “Zal het wel goedkomen?” en “Is het wel betrouwbaar?” spoken minstens drie keer door je gedachten. Tja, kunststof kozijnen online bestellen bij een onbekende kan best beangstigend zijn. Maar niet bij Skodora! Het is namelijk onze missie om jou als bouwprofessional bij te staan. We zijn immers uit hetzelfde hout gesneden. Daarom hebben wij speciaal bij je eerste online bestelling een berg aan voordelen opgesteld, om jouw eerste keer met ons tot een waar succes te brengen. We garanderen je, deze eerste keer kan niet fout gaan. Welke fout je ook maakt, we lossen al het gedoe gegarandeerd voor je op. Klinkt best goed, toch? Bel, app of kom even langs bij een van onze drive-thru’s voor meer informatie. Of vraag hier direct jouw eerste keer aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Vraag hier jouw eerste keer aan

Vestiging *
Voorkeursdag
Wil je op de hoogte blijven van productupdates en aanbiedingen?

Wat kun je verwachten van
jouw eerste keer?

Simpel gezegd; het is precies wat je hoopt. Jouw kozijnen, zonder gedoe, met vijf dagen al gereed. Het werkt als volgt. Bestel je bij ons voor de eerste keer kunststof kozijnen voor jouw project? Dan krijg je automatisch alle hulp én voordelen aangeboden die jij je maar kunt wensen. We zetten alles op alles om het de eerste keer succesvol met ons te doen. Er kan je niks overkomen.

We hebben alle voordelen hiernaast voor je op een rijtje gezet, zodat jij alvast weet waar je aan toe bent.

 • Een gratis Skodora demo
  Een kijkje achter de schermen! Bij veel mensen hoop je het, bij ons krijg je het. We vertellen je alles wat je wil weten. Van het bestelproces tot de gehele productie van jouw kozijnen. We geven je graag een rondleiding door onze fabriek.
 • Eerste hulp bij inmeten en bestellen
  Met onze Philip of Wietze heb je gegarandeerd de beste eerste date die je maar kunt wensen. Ze leggen je uit hoe je foutloos inmeet en lopen daarna samen met jou het hele bestelproces door. Zo weet je zeker dat het goed gaat.
 • Geen-gedoe-garantie
  Wij willen net zo graag dat jij je klus succesvol afrondt. Daarom zorgen wij er te allen tijde voor dat je geen last hebt van gedoe. Vrees je bijvoorbeeld voor het maken van een meetfout? Of bang dat je iets vergeet? Niet nodig! We nemen tijdens jouw “eerste keer” je bestelling samen door en kunnen zelfs, wanneer je dat wenst, naar je klus toe komen.
 • Laagsteprijsgarantie
  Wij garanderen bij je eerste bestelling een superscherpe prijs*. Een betere eerste keer is er niet, toch?
Klant rijdt door drive-thru

Over Skodora

Op Skodora.nl stel je als bouwprofessional eenvoudig de kunststof kozijnen samen die jij nodig hebt voor je bouwproject. In een paar klikken staat je bestelling al klaar en gaan wij direct aan de bak met het produceren van de kozijnen in onze eigen fabriek. Na slechts vijf dagen kun je je bestelling al ophalen in onze drive-thru in Heerenveen of Leeuwarden. En heb je vragen? Kom gewoon even langs of stuur een appje. Vrees niet, er is geen klantenservice die je te woord staat, maar onze Philip of Wietze die je dankzij jarenlange ervaring precies weten te vertellen wat je nodig hebt.

Vooraanzicht mannen van Skodora in drive-thru met bus
 • Altijd een drive-thru bij jou in de buurt
 • Kozijnen met 5 dagen al gereed
 • Persoonlijk advies van professionals

Vragen? Stel ze hier direct!

Neem hier contact met ons op

Of kom 12 juli naar onze kennisdag

Meld je hier aan
Philip van Skodora

*Onze laagsteprijsgarantie geldt voor vergelijkbare producten. Dat wil zeggen; een in Nederland geproduceerd Gealan kozijn, van het S9000 profielsysteem, geleverd binnen vijf dagen, afgehaald in een drive-thru op een bok, met Siegenia hang- en sluitwerk, Bluestone dorpels, Duco roosters en in Nederland geproduceerd glas.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora