Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH

Stelkozijnen

Stelkozijnen spelen een belangrijke rol bij de montage van kozijnen en dragen bij aan een correcte montage van kunststof kozijnen. Bij Skodora hebben we één type kunststof stelkozijn die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.
1 - 1 van 1 producten
skodora kunststof stelkozijn 250x18mm
Kunststof stelkozijn 250x18mm
  • Skodora
  • 250 mm
  • 600 cm
Niet gevonden wat je zocht? Vraag een maatwerk offerte aan! Offerte aanvragen

Stelkozijnen voor jouw kunststof raam- en deurkozijnen

De voordelen van stelkozijnen

Een stelkozijn vormt een stevig en stabiel frame waar het uiteindelijke kozijn tegenaan wordt geplaatst. Het stelkozijn wordt bij nieuwbouw meestal op het lijmwerk gemonteerd, zodat er tegenaan gemetseld kan worden. Bij renovatie wordt het stelkozijn daarentegen in de gecreëerde sparing gemonteerd. Het plaatsen van een stelkozijn biedt verschillende voordelen voor een optimale kozijnmontage:

  • Nauwkeurige uitlijning: Stelkozijnen zorgen voor een precieze uitlijning van het kozijn. Ze stellen je in staat om het kozijn loodrecht en waterpas te plaatsen, waardoor je een strakke afwerking krijgt.
  • Thermische isolatie: Stelkozijnen dragen bij aan de thermische isolatie van de woning. Ze voorkomen warmteverlies rondom het kozijn, waardoor energie-efficiëntie wordt bevorderd en de stookkosten worden verlaagd.
  • Geluidsisolatie: Stelkozijnen helpen ook geluidsoverdracht te verminderen. Ze creëren een extra barrière tegen geluidsgolven van buitenaf, waardoor een rustig en comfortabel binnenklimaat wordt gecreëerd.
  • Duurzaamheid: Stelkozijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan. Ze bieden stabiliteit en bescherming tegen vocht en andere elementen, waardoor de levensduur van het kozijn wordt verlengd.
  • Gemakkelijke montage: Dankzij hun ontwerp zijn stelkozijnen gemakkelijk te plaatsen. Ze vereenvoudigen het montageproces en zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige installatie van het kozijn.

Kies voor stelkozijnen van Skodora en profiteer van deze voordelen voor een perfecte kozijnmontage. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw project.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora