Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora | Pick-up point Miedema Leeuwarden voor kunststof kozijnen
  • 19 februari 2024
  • 14:32

SkodoraMarketing2 minuten om te lezen
2 minuten om te lezen

Skodora vanaf nu ook bij Miedema Bouwmaterialen

Online kozijnen. Altijd dichtbij. De oranjegekleurde belofte die we met Skodora al sinds haar korte bestaan in de breedste zin van het woord uitdragen. Niet alleen door wie we zijn, maar ook door lokaal te zijn. In Heerenveen, binnenkort in Meppel én vanaf vandaag ook… bij Miedema Bouwmaterialen in Leeuwarden! De tweede locatie waar je als bouwprofessional met 5 werkdagen al je maatwerk kunststof kozijnen ophaalt én alle benodigdheden voor jouw klus in de ingerichte Skodora-shop vindt.

Skodora en Miedema | Demo met Mario

The word is out

Bestel je op Skodora.nl, dan kun je vanaf nu kiezen om je bestelling op te halen in Heerenveen of in Leeuwarden bij Miedema Bouwmaterialen! Skodora en Miedema bundelen namelijk hun krachten. Twee lokale spelers die zich samen inzetten om het werk van een bouwprofessional eenvoudiger en leuker te maken. Want diegene die Miedema Bouwmaterialen kent, weet dat ook zij met veel inzet en passie ervoor zorgen dat jij jouw bestelling supersnel kunt ophalen. En heb je daarnaast ook advies nodig? Dan zijn de medewerkers van Miedema daar alleen maar blij mee, want advies geven doen ze graag!

Klinken jou deze idealen bekend in de oren? Ons in ieder geval wel! Want deze gedeelde ambitie kon niet anders dan leiden tot deze prachtige samenwerking.

Skodora | Pick-up point Miedema Leeuwarden voor kunststof kozijnen

Zo werkt Skodora bij Miedema

  • Stel op skodora.nl eenvoudig online je maatwerk kunststof kozijnen samen en vink bij het afronden van je bestelling jouw gewenste afhaallocatie aan.
  • Jouw bestelling wordt direct geproduceerd in de eigen fabriek van Skodora.
  • 5 dagen later pik je het al op aan de Uranusweg 1 in Leeuwarden.
  • Volg de borden in de drive-thru, parkeer je combinatie, pak een bakkie en haal nog wat benodigdheden in de Skodora- en Miedema-shop.
  • Ondertussen laden de specialisten bij Miedema de kozijnen voor je in en zetten ze alles vast.
  • Je bent klaar om te gaan. Succes met je klus!

We helpen je graag!

We benoemden het al eerder: zowel Skodora als Miedema geloven in persoonlijke service. Daarom staan Mario, Mads of Kees-Jan bij Miedema altijd voor je klaar om je te helpen en om jouw bestelling zorgvuldig aan je te overhandigen. Wil je graag meer informatie? Bel ons, kom even langs of vraag via onderstaande knop een gratis Skodora demo van Mario aan. Dan legt hij alles persoonlijk aan je uit!

Lees hier meer over Skodora

Meer over Skodora

Of kom bij ons langs voor informatie en advies

Plan je moment
Skodora en Miedema | Mario
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora