Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Medewerker in fabriek met kozijn
  • 25 september 2023
  • 20:32

SkodoraMarketing1 minuut om te lezen
1 minuut om te lezen

Skodora is een initiatief van KKFH

Feestelijke tijden breken aan! We zijn trots om aan te kondigen dat de virtuele deuren van Skodora.nl officieel zijn geopend. En alsof dat nog niet genoeg reden is voor feest, introduceren we ook de eerste kozijnendrive-thru van Nederland!

Skodora montage kunststof kozijnen kitten buitenkant

Een initiatief van KKFH | Méér dan kozijnen

Maar waar komt dit innovatieve idee vandaan? Achter de schermen van Skodora.nl schuilt de drijvende kracht van KKFH. Het initiatief van KKFH is ontstaan vanuit de wil om het anders te doen, speciaal voor jou. Want we weten hoe kostbaar jouw tijd is en hoe fijn het is als het allemaal nog sneller en efficiënter kan. Net als bij KKFH, gaan we ook bij Skodora iedere dag opnieuw voor een 11. Je profiteert van de snelheid, service, het persoonlijke advies én mensen die dezelfde (vak)taal spreken. En dit alles met het oude vertrouwde gevoel dat je van ons gewend bent.

Vanaf vijf dagen zijn de op maat gemaakte kozijnen klaar om opgehaald te worden in onze unieke drive-thru. En terwijl je wacht? Geniet van een gezellig bakkie in onze shop en ervaar de warme gastvrijheid die KKFH en Skodora te bieden hebben.

Meer over KKFH

Ga naar de website

Meer over Skodora

Lees meer over Skodora
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora