Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora-drive-thru bus met aanhanger rijdt binnen
2 minuten om te lezen

Belangrijke informatie inzake afhalen

Jouw online bestelde kunststof kozijnen haal je snel en gemakkelijk op in onze eigen drive-thru. Daar staat jouw bestelling klaar om ingeladen te worden door ons, waarna jij weer snel op weg kan naar jouw klant. Al vinden we het natuurlijk ook wel gezellig als je even een bakkie komt drinken.

De locatie

Jouw bestelling haal je altijd op bij een drive-thru bij jou in de buurt. Dit kan al vanaf 5 werkdagen na je geplaatste bestelling. Bekijk hieronder onze vestigingen.

Skodora Heerenveen
Houtdraaier 5
8447 GG Heerenveen

Skodora Leeuwarden
Uranusweg 1
8938 AJ Leeuwarden

Klant rijdt door drive-thru

Altijd inclusief bok

Alle bestellingen worden op een houten bok geleverd. Dit zorgt ervoor dat jouw bestelling stevig en veilig wordt vervoerd. Bij jouw eerste bestelling betaal je € 50,- voor de bok. Na inleveren krijg je dit als digitaal bok-tegoed in jouw account, zodat je bij je volgende bestellingen niet nogmaals voor de bok hoeft te betalen. Voor het inleveren van de bok hoef je geen afspraak te maken, je bent altijd welkom in onze drive-thru. Check wel even de openingstijden van tevoren.

Het vervoer van de kozijnen

De grootte van je auto, bus of aanhanger maakt in principe niet uit. Wel adviseren we je om met een aanhanger naar onze drive-thru te komen. Op die manier kan onze chauffeur de bok eenvoudig en snel met een heftruck op de aanhanger plaatsen. Ook als je met een busje komt, plaatsen onze chauffeurs jouw bestelling veilig in het busje. De bok met producten staat altijd stevig en je kunt er snel weer vandoor met de kozijnen voor jouw klanten.

Montagematerialen halen in shop

Heb je nog montagemateriaal nodig, of wat anders? In onze shop vind je allerlei handige materialen voor je kozijnen. Mocht je niet precies weten wat je nodig hebt, dan helpen we je ook in de shop graag. Tijdens het afhalen in de drive-thru heb je ruim de tijd om je bestelling af te halen en benodigde materialen aan te schaffen. En een lekker bakje koffie te drinken. Liever snel je bestelling afhalen? Dan kan je met een paar minuten weer onderweg zijn!

Skodora shop montagemateriaal Wietze met klant
Skodora kozijnen houten bok

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Tijdens het afhalen kun je deze stellen. Onder het genot van een bakje koffie helpen we je graag verder. Zo rijd je uit onze drive-thru met alle benodigde informatie én natuurlijk je bestelling. Natuurlijk zijn we ook voor en na het afhalen bereikbaar voor al jouw vragen. Of het nu over het proces van bestellen gaat of over het installeren van de kozijnen, we staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Waar moet ik mijn bestelling afhalen?

Je bestelling haal je af bij de vestiging bij jou in de buurt. Welke vestiging dit is, vind je in jouw account of op de factuur.

Hoe weet ik wanneer ik mijn bestelling kan afhalen?

Tijdens het bestellen selecteer je zelf jouw gewenste ophaaldag en -tijd. Hiervan ontvang je ook een bevestiging in je mailbox. Op het afgesproken moment kun je je bestelling ophalen.

Hoelang duurt het afhalen?

Het afhalen duurt maximaal 15 minuten, afhankelijk van de grootte van je bestelling. Mocht je langer willen blijven om artikelen in de shop te halen, vragen te stellen, of een kop koffie te drinken, dan is dat ook zeker mogelijk. Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig.

Hoe kan ik kunststof kozijnen het beste vervoeren?

Je bestelling wordt door ons altijd geplaatst op een houten bok. Het makkelijkste is daarom om je producten op te halen met een passende aanhanger. Op die manier kan de bok eenvoudig erop gezet worden. Maar een ander vervoermiddel zoals een busje is ook zeker mogelijk, mocht je geen aanhanger tot je beschikking hebben.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora