Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
Skodora-drive-thru bus met aanhanger rijdt binnen
2 minuten om te lezen

De levertijden van onze kozijnen

Bij Skodora leveren we jouw kozijnen op een verrassend snelle en deskundige manier. Bij ons hoef je niet lang te wachten, want jouw bestelling is met 5 werkdagen al klaar om op te halen. Een korte wachttijd, zodat jij snel aan de slag kunt met jouw project!

Altijd in 5 werkdagen

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom werken we er hard aan om jouw bestelling zo snel mogelijk klaar te hebben. Voor 12:00 uur op een werkdag jouw bestelling geplaatst? Dan gaat je bestelling dezelfde werkdag nog in productie en garanderen we dat jouw kozijnen, ongeacht het type kozijn, de kleur of andere specificaties, met 5 werkdagen voor je klaar staan om op te halen. Bestel je na 12:00 uur, op feestdagen of in het weekend? Jouw bestelling gaat dan de eerstvolgende werkdag in productie, waarna de producten na 5 werkdagen op te halen zijn. Hierdoor kun jij je klus altijd snel klaren, zonder op lange levertijden te hoeven wachten.

Kunststof kozijnen fabriek collega Pim aan de machine
Kunststof kozijnen fabriek collega Jens boort in kozijn
Chris in kunststof kozijnen fabriek met boor

Kozijnen later nodig?

Misschien heb je de kozijnen niet direct nodig. En komt het juist niet goed uit als je ze al zo snel moet ophalen. We zorgen ervoor dat jouw bestelling voor je klaarstaat op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt, ook als dit pas over een paar weken is. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling met de kalender jouw gewenste afhaalmoment aangeven. Jij bepaalt!

Altijd voldoende tijd

Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende tijd hebt om de bestelling op te halen. Het voordeel van het ophalen op een afgesproken tijd? Je hoeft nooit lang in de rij te staan, dus je bent altijd snel aan de beurt. Tussendoor nog even een kopje koffie doen, om advies vragen, of montagemateriaal halen in onze shop? Ook dat kan tijdens het ophalen, vinden we juist erg gezellig!

Wacht niet langer en bestel bij Skodora

Ervaar de snelheid en service van Skodora en laat onze kozijnen binnenkort stralen in jouw project. Zien we jou binnenkort bij onze drive-thru?

Veelgestelde vragen

Hoelang zijn de levertijden bij Skodora?

Al onze kozijnen zijn altijd binnen 5 werkdagen klaar om opgehaald te worden bij onze drive-thru.

Ik heb mijn kozijnen later nodig. Is dat mogelijk?

Het is ook mogelijk om je bestelling na 5 werkdagen op te halen. Bij het plaatsen van je bestelling kun je zelf aangeven wanneer je je kozijnen op wil komen halen.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora