Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen waar en wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH

Skodora Heerenveen altyd tichtby

Skodora in Heerenveen is jouw vaste partner voor het snel ophalen van kunststof kozijnen in Friesland. Bestel eenvoudig online en haal je bestelling vanaf 5 dagen al af via onze drive-thru aan Houtdraaier 5, 8447 GG in Heerenveen.

Selecteren als mijn vestiging
Openingstijden
Maandag07:15 - 16:15
Dinsdag07:15 - 16:15Geopend
Woensdag07:15 - 16:15
Donderdag07:15 - 16:15
Vrijdag07:15 - 16:15
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Hulp nodig? Philip van der Wey Staat voor je klaar
Philip Skodora Heerenveen

Skodora Heerenveen

Bij Skodora werken echte vakmensen met een passie voor het vak. In onze vestiging in Heerenveen produceren we niet alleen de kozijnen om de hoek, je vindt er ook onze drive-thru én shop met allerlei handig montagemateriaal om jouw klus nog eenvoudiger te maken. Op deze locatie staat Philip voor je klaar om je te helpen bij je bestelling, een demo te geven of om een gezellig praatje te maken. Hij heeft de koffie zelfs al gezet! Kom je snel langs?

Kom je vaker bij Skodora? Dat vinden we gezellig! En omdat we onze vaste klanten graag belonen, hebben we ons spaarpuntenprogramma Skodora Pro opgericht. Hoe dat werkt? Jij bestelt gewoon de kozijnen die je nodig hebt voor je klus en in ruil daarvoor krijg je van ons spaarpunten. En die kan jij later weer inwisselen in onze exclusieve cadeaushop. Want: voor wat, hoort wat.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora