Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH

Skodora Leeuwarden (pick-up point) altyd tichtby

In Leeuwarden vind je ons eerste pick-up point voor kunststof kozijnen. Je bestelt je kozijnen eenvoudig online en vanaf 5 dagen kun je deze al ophalen bij ons pick-up point, gevestigd bij onze samenwerkingspartner Miedema, aan de Uranusweg 1 in Leeuwarden.

Selecteren als mijn vestiging
Openingstijden
Maandag07:00 - 17:00
Dinsdag07:00 - 17:00
Woensdag07:00 - 17:00
Donderdag07:00 - 17:00
Vrijdag07:00 - 17:00
ZaterdagGeslotenGesloten
ZondagGesloten
Hulp nodig? Mario Terwijn Staat voor je klaar
Skodora en Miedema | Mario

Pick-up point Skodora Leeuwarden

Bij Skodora werken echte vakmensen met een passie voor het vak. In onze vestiging in Leeuwarden, gelegen bij Miedema aan de Uranusweg 1, is het afhalen van je kunststof kozijnen heel eenvoudig. Bij aankomst rijd je de hal binnen, waar de Skodora-borden je verder de weg wijzen. Eenmaal aangekomen bij de shop van Miedema parkeer je je auto in de speciaal daarvoor ingerichte parkeervakken. In de shop staat Mario of een van zijn collega’s klaar om je verder te helpen. Je bestelde kozijnen worden ingeladen, terwijl jij ondertussen nog wat handige materialen shopt. Zo is je bezoek aan ons pick-up point niet alleen eenvoudig, maar ook efficiënt.

Kunststof kozijnen in Leeuwarden

Bij Skodora begrijpen we dat geen enkel project hetzelfde is. Daarom bieden we een divers assortiment kunststof kozijnen die naadloos passen bij elke bouwstijl. Onze ervaren specialisten staan altijd voor je klaar om je te adviseren over de meest geschikte oplossingen. Werk je aan een nieuwbouwproject of renoveer je een pand? Wij leveren de perfecte kunststof kozijnen om jouw projecten in Leeuwarden onderscheidend te maken. Skodora tilt jouw bouwprojecten naar een hoger niveau met maatwerk en expertise.

Gealan kunststof kozijnen

Bij Skodora bieden we de beste kunststof kozijnen, daarom hebben we Gealan in ons assortiment. Gealan staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Met jarenlange ervaring en een sterke reputatie is Gealan de ideale keuze voor aannemers en bouwbedrijven die betrouwbare oplossingen zoeken voor hun projecten in Leeuwarden. Gealan kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden uitstekende isolatie. Of je nu aan een nieuwbouwproject werkt of een klassiek pand renoveert, Gealan heeft de perfecte kozijnen die passen bij jouw stijl en behoeften.

Online kunststof kozijnen kopen

Bij Skodora maken we het eenvoudig om hoogwaardige kunststof kozijnen online te bestellen voor jouw project in Leeuwarden. Ons uitgebreide assortiment biedt talloze opties die perfect passen bij elke bouwstijl. Met ons gebruiksvriendelijke platform kun je gemakkelijk de kozijnen selecteren, samenstellen en bestellen die aan jouw specifieke eisen voldoen. Of je nu kiest voor vast glas kozijnen, draaikiepramen, valramen of deurkozijnen, wij hebben de juiste oplossingen om jouw projecten succesvol te maken.

Duurzame kunststof deuren in Leeuwarden

Ben je op zoek naar duurzame kunststof deuren in Leeuwarden? Kunststof deuren van Skodora zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden. Daarnaast zijn onze deuren onderhoudsarm, wat betekent dat je ze niet hoeft te schilderen of te bewerken zoals houten deuren. Onze ervaren specialisten staan altijd klaar om je te adviseren over de beste kunststof deuren voor jouw project in Leeuwarden. Heb je vragen over onze kunststof deuren? Onze professionals helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw project.

Spaarpunten en voordelen voor vaste Klanten

Bestel je vaker kozijnen bij Skodora? Dan willen we je daarvoor belonen. Daarom hebben we voor onze vaste klanten Skodora Pro opgericht, ons spaarpuntenprogramma. Als je kozijnen bij ons bestelt, spaar je automatisch punten. Die punten kan je in onze exclusieve cadeaushop inwisselen voor handige materialen, leuke merchandise of een uitje.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora