Kunststof kozijnen met 5 werkdagen klaar
Advies van professionals
Ophalen wanneer jou dat uitkomt
Een initiatief van KKFH
wietze klant hand geven
2 minuten om te lezen

Hoe werkt jullie spaarpuntensysteem?

Bij Skodora spaart iedere ondernemer punten via ons speciale spaarpuntensysteem. Zo spaar je voor allerlei gratis én handige cadeaus en gereedschappen. Hoe het werkt, vertellen we je hier!

Hoe spaar je punten?

Bij Skodora spaar je punten bij iedere bestelling. Het aantal punten dat je spaart is afhankelijk van het orderbedrag. Per € 100,- spaar je 10 punten. Ben je Skodora Pro-lid? Dan spaar je extra punten, namelijk 15 punten per € 100,-. Je gespaarde punten vind je terug in je account.

wietze klant hand geven
Kunststof kozijnen fabriek collega Pim aan de machine

Mijn punten inwisselen

Heb je punten gespaard? Hiermee kun je allerlei handige cadeaus kopen in onze cadeaushop, zoals gereedschap, maar ook dagjes uit en Skodora merchandise. Je punten zijn direct inwisselbaar*. Voeg je cadeau toe tijdens het plaatsen van een bestelling op onze website. Je kunt alleen producten toevoegen aan je winkelwagen waarvoor jij voldoende punten hebt in je account. Het is niet mogelijk om bij te betalen voor een cadeau.

Geldigheidsduur van de spaarpunten

De spaarpunten in je Skodora-account hebben een bepaalde geldigheidsduur. Twee jaar na ontvangst van de punten, verlopen ze. Heb je in die twee jaar meerdere bestellingen geplaatst waarbij je punten hebt ontvangen? Alleen de punten die meer dan 24 maanden geleden zijn toegevoegd, verdwijnen dan. De overige punten blijven in je account staan tot twee jaar na ontvangst. Wacht dus niet te lang en lever je spaarpunten op tijd in.

Meer vragen over het spaarpuntensysteem?

Heb je andere vragen over jouw spaarpunten of ons spaarpuntensysteem? Stuur dan een mailtje, appje of bel ons. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

*Op dit moment zijn we onze cadeaus voor in onze cadeaushop nog aan het shoppen. Dit betekent dat je al wel kunt beginnen met punten sparen, maar dat je de punten nog niet kunt inwisselen. Je punten blijven natuurlijk gewoon geldig totdat de cadeaushop live is.

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spaarpunten overdraagbaar?

Nee, spaarpunten zijn aan jouw account gekoppeld en daardoor niet overdraagbaar naar iemand anders of een ander zakelijk account.

Hoelang zijn de spaarpunten geldig?

De spaarpunten zijn tot twee jaar na ontvangst geldig. Daarna worden ze automatisch uit je account gehaald. De overige punten blijven staan.

Waar kan ik de spaarpunten inleveren?

Spaarpunten zijn in te leveren in ruil voor onze speciale cadeaus in onze online cadeaushop. Op dit moment is de cadeaushop nog in ontwikkeling, waardoor het nog niet mogelijk is om je punten in te wisselen. De geldigheidsduur van je punten gaat pas in bij livegang voor de cadeaushop, dus raak je niet kwijt.

Kan ik spaarpunten inleveren voor korting?

Nee, spaarpunten zijn niet in te leveren voor korting op jouw bestelling. Deze zijn alleen in te wisselen in de cadeaushop.

Kan ik bijbetalen om een cadeau te kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De cadeaus zijn alleen te betalen met spaarpunten. Bijbetalen is hierbij niet mogelijk. Nog even doorsparen dus.

Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar! Philip en zijn collega's zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en kijken graag met je mee.
Philip Skodora